..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Γ. Μηλιός. Ο λόγος της "Αριστεράς": Δεν έχουμε ορίσει ποιοι είναι οι......... φτωχοί.!!!!!!Video


Σύμφωνα με τον κ. Μηλιό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ενός ενιαίου συστήματος που θα φορολογεί περισσότερο τους πλούσιους, και θα ελαφρύνει τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα. Ωστόσο, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει ορίσει τη γραμμή που χωρίζει τους πλούσιους από τους φτωχούς, που είναι και το βασικότερο για να προωθηθεί το φορολογικό σύστημα.  

"Αυτό δεν μπορώ να σας το πω. Δεν υπάρχει μια γραμμή...". αρκέστηκε να πει, αναφερόμενος στη συνέχεια στον κατώτατο μισθό.

"Θα αποκαταστήσουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το μεγάλο πρόβλημα ανθρωπιστικής καταστροφής. Υπάρχουν 300.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, που θα πρέπει να αποκτήσουν κάποια πρόσβαση...". 



newsIT.gr

1 σχόλιο:

  1. Πάνω από τα 751 ευρώ θα είναι οι πλούσιοι με τους οποίους πρέπει να είμαστε αμείλικτοι.
    Οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι εξαιρούνται, αυτοί συμβάλλουν στην ανάπτυξη, οπότε είναι εκτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog