..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μετά την "Λευκή βδομάδα" θα έχουμε και Coffe Break και Sexual Friday!!!!!!!!


Μετά την απόφαση των μεγαλοξενοδόχων για τη δημιουργία μιας περιόδου «σχολικής ανάπαυλας» διάρκειας μιας εβδομάδας, με επίκεντρο την Καθαρά Δευτέρα που όπως ονομάστηκε Λευκή Εβδομάδα θα έχουμε:
1. Τη μείωση της σχολικής ημέρας κατά 2-3 ώρες αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Παιδείας, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Καφετεριών και Αιθουσών Αναψυχής, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση των καταστημάτων τους!
Το λεγόμενο Coffee Break, το διάλειμμα δηλαδή που είναι συνδεδεμένο με ολιγόωρες αποδράσεις για καφέ και κουβέντα, θα αποκτήσουν επιτέλους και τα ελληνικά σχολεία, όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες!
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από «Εντολή Σαμαρά» και μεταβιβάστηκε στις αρμόδιες επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας για να εφαρμοστεί πάραυτα. Η εντολή δόθηκε ύστερα από συνάντηση του Πρωθυπουργού με παράγοντες της αγοράς και του τουρισμού, σε μια κοινή αναζήτηση τρόπων να τονωθεί η κίνηση στα μαγαζιά τους.

 2. Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η κατάργηση της  Παρασκευής (το λεγόμενο Sexual Friday), ύστερα από την ομόφωνη απόφαση  της ολομέλειας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ μετά από την εισήγηση του κ. Βενιζέλου,που εφαρμόζεται επίσης σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες, προκειμένου οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν ελεύθερα τους Οίκους Ανοχής των περιοχών τους, ώστε να τονωθεί και ο συγκεκριμένος κλάδος παροχής επαγγελματικών σεξουαλικών υπηρεσιών."

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει Οίκος Ανοχής στις περιοχές των μαθητών, επειδή έκλεισαν  λόγω κρίσης, αποφασίστηκε ότι με έξοδα του Δήμου και με την συνοδεία  Θεολόγων καθηγητών  όπως μεταβούν οι μαθητές στους πλησιέστερους Οίκους Ανοχής. 

2 σχόλια:

  1. Βεβαιως και θα ΤΡΩΝΕ οι μαθητες,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πιτσες και σουβλακια...
    Και υποχεωτικα θα παιζουν σε διαφημιστικα των ΧΟΡΗΓΩΝ του σχολειου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως ο πρώτος χορηγός στη παιδεία ήταν οίκος ανοχής!!!!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog