..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Σκέψεις για την προεδρία της Δημοκρατίας η Δαμανάκη;;;;;;;;



Εχουμε τις συζητήσεις για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχουμε τώρα και τις συζητήσεις για τις προεδρικές εκλογές....
Αν και οι προεδρικές είναι προγραμματισμένες να γίνουν την άνοιξη του 2015, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα για την διαδοχή του Κάρολου Παπούλια.
Οι εισηγήσεις προς το Μέγαρο Μαξίμου ποικίλες, με αυτή που προτείνει πρόσωπο από την Αριστερά ώστε να αναγκαστεί να το δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και έτσι να αποφευχθεί το «ατύχημα» των εκλογών να συζητείται έντονα.
Στο πλαίσιο αυτό «ακούγεται» εντόνως το όνομα της Ευρωπαίας Επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, παιδί του Πολυτεχνείου, έφηβος της Αριστεράς και ενήλικας της «πραγματικής πολιτικής» του ΠΑΣΟΚ.



1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog