..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

"ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ" - ΒΙΝΤΕΟ από την χθεσινή εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου


 Το κλείσιμο της εκπομπής που άφησε "άφωνο" τον υπουργό "ανεργίας και διαθεσιμότητας" Γ.Βρούτση. 
 
Χθες προς το τέλος τη εκπομπής του Ν.Χατζηνικολάου, και ενώ είχε δεχθεί τρομερή κριτική ο κ. Βρούτσης, παίρνει τον λόγο ηκυρία Αυγή Βουτσινά. Φανερά εκνευρισμένη η κυρία, του 
λέει, ότι δεν θέλει να του κάνει ερωτήσεις, γιατί οι απαντήσεις του είναι προκάτ, και δουλεύει το κοινό. Αναφέρει μετά, το πρόβλημα, με τον αδελφό της, που είναι ΑΜΕΑ, που τον ξευτίλησε το κοινωνικό κράτος τους(όπως όλους).
Μετά αρχίζει η επίθεση.....Με αναφορά στους ανέργους άνω των 45 ετών, σε αυτήν που ζει την οικογένεια της με ένα μισθό, του λέει ότι και να της απαντήσει, θα είναι ΨΕΜΑ.
Αναφέρεται στο θάνατο της 13χρονης στην Θεσσαλονίκης, και του λέει φάτσα-φόρα, ότι τον θεωρεί μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση, ηθικούς αυτουργούς του θανάτου της. Του λέει, ότι στην θέση του (του Υπουργού) δεν θα κοιμόταν τα βράδια από τις τύψεις, για ότι αποφάσεις παίρνουν μαζί με την τρόικα..
Στο τέλος, τον απονομιμοποιεί, ότι δεν τον αναγνωρίζει ως Υπουργό, ως κυβέρνηση, ότι δεν έχουν καμιά λαϊκή εντολή να περνάνε αυτά τα μέτρα, και του την χώνεται για το ακριβό γκατζετάκι, που κοστίζει περισσότερο από ένα μηνιαίο εισόδημα!


πηγη: Κίνηση Ενεργοί Πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog