..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Β. Σόιμπλε: Ικανοποιημένος με την χρεοκοπία του λαού!!!!!


Ικανοποίηση, αλλά και προτροπές για συνέχιση των βάρβαρων μέτρων εξέφρασε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συναντήθηκε στο Βερολίνο.
Eλληνικές κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε «σε πολύ καλό κλίμα».
Μετά τη συνάντηση ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μίλησε στο συνέδριο της Sueddeutsche Zeitung και αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά επιτεύγματα της ελληνικής κυβέρνησης, φέρνοντας το παράδειγμα της μείωσης του ελλείμματος και της πτώσης των σπρεντ.

«Η Ελλάδα είχε να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Και τα κατάφερε καλύτερα από τους στόχους. Έχουμε κάθε σεβασμό για αυτό. Όταν βλέπει κανείς τι είχαν να αντιμετωπίσουν και στο εσωτερικό πεδίο πρέπει να είναι δίκαιος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε πως «είμαστε στον σωστό δρόμο», ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η πορεία ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας του ελληνικού λαού.
Στην ίδια ομιλία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα βοηθήσουν την ΕΕ να παραμείνει ανταγωνιστική, επιβεβαιώνοντας ότι τα σκληρά μέτρα δεν θα έχουν τέλος σε όλα τα κράτη – μέλη της λυκοσυμμαχίας. Επίσης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την προοπτική του ευρω, ενώ υποστήριξε ότι η ΕΕ δεν πρέπει να ανησυχεί επειδή δεν έχει σχηματιστεί κυβέρνηση στη Γερμανία, καθώς στη χώρα «υπάρχει ευρεία πλειοψηφία για την ευρωπαϊκή πολιτική».


2 σχόλια:

  1. Η δεύτερη φωτογραφία είναι ενδεικτική όσο τίποτε άλλο.
    Υαινες που τρέφονται με το αίμα και τις σάρκες των λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υαινες με όλη τη σημασία της λέξης. Πεινασμένοι όσο κανένα άλλο πλάσμα στη γη. Αλλά ας όψεται ο λαός που συνεχίζει να χαϊδεύει τους υποταχτικούς τους -Σ.Β. ΠΑΠ- ΤΣ.-

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog