..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νοσοκομείο Νάουσας: Βροντερό ΟΧΙ στην υποβάθμισή του!!!


Βροντερό «όχι» είπαν οι πολίτες της Νάουσας στην συνεχόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Νάουσας και την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας με την πραγματοποίηση της συναυλίας – διαμαρτυρίας στην πλατεία Καρατάσου, το βράδυ της Παρασκευής. 
Τη συναυλία την οποία διοργάνωσε η «Διαρκής Παρέμβαση» παρακολούθησαν χίλια και πλέον άτομα ενώ την παρουσίασαν οι Αυγή Ζαχαράκη και Αλέξης Κότσυφας.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της «Διαρκούς Παρέμβασης» η Ρένα Μπαλατσινού, ενώ δίπλα από το χώρο της συναυλίας υπήρχε Τράπεζα Αλληλεγγύης όπου ο σύλλογος «Ελπίδα» διένειμε δωρεάν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες.

Το θεατρικό δρώμενο με σάτιρα παρουσίασαν οι Γεωργία Γυρούση και Θωμάς Νόλκας (που έγραψε και επιμελήθηκε το πολύ έξυπνο κείμενο).

 Τραγούδησαν οι Κώστας Καλδάρας, Αποστόλης Ζαφειρίου, Αθηνά Πέϊου, Δημήτρης Ερατεινός, Βιργινία Καραφούσια, Κατερίνα Μπαμίχα, Αναστάσης Κτώνας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Διαμαντής, Βαγγέλης Δερβόκης, Road 66, Δάνης καθώς και το μουσικό σύνολο μαθητών της Μαρίνας Γκοργκάτζε, Δήμητρα Μητρέντζη με τους μαθητές της.

Σημειώνουμε πως από πλευράς επισήμων παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Νάουσας, σύσσωμη η δημοτική αρχή αλλά και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

 πηγη: naousanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog