..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΥΓΗ αντιγράφουν τον........ Γκέμπελς!!!!!!



Οταν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική διαχείρισης της κρίσης υπέρ των συμφερόντων της κεφαλαιοκρατίας αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει τα ψέματα, τη σπέκουλα, ακόμα και τη …βλακεία για να πολεμήσει το ΚΚΕ. 
Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε το γεγονός ότι η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή, επαναλαμβάνει διαρκώς ότι τάχα το ΚΚΕ είναι «υπέρ του ευρώ, αλλά κατά της ΕΕ»! 
Η  Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να κρύψουν τη δική τους υποταγή στα κελεύσματα των μονοπωλίων και την απόλυτη προσήλωσή τους στις διάφορες τακτικές διαχείρισης του καπιταλισμού που βολεύουν ομάδες επιχειρηματικών ομίλων. 

Θέλουν να κρύψουν ότι η θέση για έξοδο από την Ευρωζώνη αλλά παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ενταγμένη στους σχεδιασμούς της αστικής τάξης, όπως αποδεικνύει και η σχετική κίνηση βιομηχάνων στη Γερμανία να φτιάξουν μέχρι και κόμμα «κατά του ευρώ». Κυρίως θέλουν να κρύψουν ότι ακόμα και η έξοδος από την ΕΕ χωρίς παράλληλη αλλαγή σε επίπεδο εξουσίας και οικονομίας θα προσδέσει τη χώρα σε άλλες ιμπεριαλιστικές συμμαχίες, π.χ. με τη Ρωσία, χωρίς όμως να συνιστά αλλαγή της πολιτικής που εφαρμόζεται προς όφελος της πλουτοκρατίας και σε βάρος του λαού. 
Αλλά είπαμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρεμούρα του να αναλάβει τη διακυβέρνηση για τη διαχείριση του καπιταλισμού εφαρμόζει τις προπαγανδιστικές προτροπές του Γκέμπελς: Όσο πιο εξωφρενικό είναι ένα ψέμα, τόσο πιο εύκολα γίνεται πιστευτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog