..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Εμαθαν ότι...........δουλευόμαστε, πλάκωσε και ο Ράιχενμπαχ που δήλωσε: Πυλώνας ανάπτυξης η ......γεωργία!!!!!!!


 Την πεποίθηση ότι η ελληνική κρίση βρίσκεται σε σημείο καμπής και πως από την εν εξελίξει προσαρμογή υπάρχουν οφέλη τα οποία θα γίνουν ορατά στο εγγύς μέλλον εξέφρασε σήμερα από το βήμα του Economist ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χόρστ Ράιχενμπαχ.
 «Η γεωργία και η αγροτική παραγωγή μπορούν να αποτελέσουν βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος θα ανανεώσει την Ελλάδα. Γι’ αυτό χρειάζεται ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός», σημείωσε, συνιστώντας ανάμεσα σε άλλα να συνδεθεί ο τομέας της έρευνας με τις πρακτικές ανάγκες.
 Ο ίδιος εκτίμησε ότι τη γεωργία μπορεί να βοηθήσει ο τουρισμός. Παράλληλα, στάθηκε σε θετικά βήματα όπως οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στην Κίνα και τη Ρωσία. Επίσης, χαρακτήρισε ευνοϊκή για την Ελλάδα την ευρωπαϊκή ζήτηση σε φρούτα, λαχανικά, βιολογικά είδη και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Καλά να πάθουμε.... αφού δεν προσέχαμε.
ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog