..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Οι Τούρκοι "μπήκαν" στη Μυτιλήνη και η κυβέρνηση ....κοιμάται!!!!!!!!!!



Πριν από λίγες ημέρες "θαυμάσαμε" τις δηλώσεις του αδόλεσχου κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τις οποίες περηφανευόταν ότι "Εγώ πούλησα στους Τούρκους τη Μαρίνα της Μυτιλήνης!".... Χωρίς να ντρέπεται και χωρίς φυσικά να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες τέτοιων ενεργειών.  Και φυσικά οι γείτονες φίλοι μας βλέποντας το ποιοι κυβερνούν την χώρα αυτή, είπαν να μας χορέψουν στο ταψί... Αφού αγόρασαν την συγκεκριμένη Μαρίνα στην Μυτιλήνη και όχι μόνον αυτή, αφού ετοιμάζουν πλωτό νοσοκομείο, ανοίγουν τώρα και ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ κατά "σύμπτωση" και πάλι στην Μυτιλήνη!!!! 

Η κυβέρνηση της ντόπιας τρόικας εδώ ξέρει να "πονά" που δεν λειτουργούν κρεβάτια στις εντατικές... να θέλει τώρα να καλύψει τις κενές θέσεις στα νησιά του Αιγαίου... και να βάζει εισιτήριο στα νοσοκομεία στους έχοντες ασφάλιση για τους μη έχοντες... Αλλοίμονο τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη.  Πάντως όταν κάποια στιγμή δικαστούν για εγκλήματα εναντίον του λαού ή για εθνική προδοσία, ανικανότητα ή ότι άλλο κάποιοι πολιτικοί ας μην διερωτηθούν:  Μα τι κάναμε;  
------
Το Ιατρικό Κέντρο «ΚΙΟΡΦΕΖ» που βρίσκεται στο Αδραμύττι της Τουρκίας, ήδη νοίκιασε κτίριο στη Μυτιλήνη και το ετοιμάζει σαν γραφείο εξυπηρέτησης των...
πολιτών της Λέσβου, προκειμένου να τους παράσχει Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.


Την ώρα που η Υγεία στην Ελλάδα νοσεί επικίνδυνα και είναι στην εντατική, θέτοντας μάλιστα πολλές φορές τους Έλληνες πολίτες ακόμα και σε κίνδυνο ζωής, η Τουρκία επιδοτεί με ποσοστό 100% επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, στον τομέα της Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.


Ήδη οι πρώτες δραστηριότητες ξεκίνησαν από τα νησιά που βρίσκονται απέναντι από τα Τουρκικά παράλια, εκεί όπου οι ακρίτες Έλληνες πολίτες, είναι εγκαταλελειμμένοι από το Ελληνικό Κράτος στην τύχη τους.


Ο Γιάννης Συνάνης επισκέφθηκε το Ιατρικό Κέντρο στο Αδραμύττι και διαπίστωσε ότι πράγματι πρόκειται για μία υπερσύγχρονη μονάδα, που στηρίζει την υποδομή του σε άριστους επιστήμονες, αλλά και άρτιο τεχνικό εξοπλισμό.


Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε μία πλήρη εικόνα του «ΚΙΟΕΡΦΕΖ».


Επί του παρόντος σας δημοσιεύουμε ένα μικρό βιντεάκι, που δημιουργήσαμε από την επίσκεψή μας στο Ιατρικό αυτό κέντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog