..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και παγωνιά!!!!!!!!!!!


ΦΩΤΟ: Γυμνή μέσα στο κρύο καθαρίζει το χιόνι

Κακοκαιρία χτυπάει πολλές περιοχές της Ελλάδας, με χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση, παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ενώ στο Αιγαίο οι βόρειοι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Ειδικότερα στην Αττική, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις, με χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, πιθανώς κατά διαστήματα πυκνές και χιονόνερο στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί της Τρίτης και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται λιακάδα με δυνατούς ανέμους και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog