..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: Αστατος σε όλη την Ελλάδα!!!!!!



  
 Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο   και πιθανόν στη Θράκη, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, σύμφωνα με την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών - meteo.gr. Λίγες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα βορειοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς
πηγή: metar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog