..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Διαζύγιο Ντούσαν και Ατρομήτου;;;;;;;



 Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Ντούσαν Μπάγιεβιτς έθεσε στη διάθεση της διοίκησης του Ατρόμητου την παραίτησή του, μετά το 2-2 που παραχώρησε με τον Ολυμπιακό Βόλου και ίχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας...
Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την απόφασή του στα αποδυτήρια αλλά και στη συνέντευξη Τύπου όπου δεν δέχθηκε ερωτήσεις : «Δεν περίμενε κανένας να αποκλειστούμε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ φταίω για όλα. Έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης».

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Σπανός, αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση του.
Οι διαδόσεις τον στέλνουν πάλι στην......... ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog