..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ε. Βενιζέλος: Πλήρη εφαρμογή των .....μέτρων του Μνημονίου!!!!



Τηλεφωνικές συνομιλίες με αρχηγούς ευρωπαϊκών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων είχε ο Ευ. Βενιζέλος,προκειμένου να αποσπάσει στήριξη ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Γιούρογκρουπ και να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για την εκταμίευση της δόσης των 44 δις ευρώ που θα κατευθυνθεί για την στήριξη των τραπεζών και της πλουτοκρατίας. Συνεχής ήταν η επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.
Αύριο, στη 1 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει σε διευρυμένη σύνθεση η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των μελών της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευ. Βενιζέλος θα αναφερθεί στα σενάρια γύρω από τη «βιωσιμότητα» του ελληνικού χρέους και θα διαβεβαιώσει ΕΕ και ΔΝΤ για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων του Μνημονίου.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε κάθε παρέμβαση που συμφωνείται μεταξύ ευρωζώνης και ΔΝΤ για την διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους», σημείωναν χτες στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των κομματικών οργάνων και ενόψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, που ξεκινούν την επόμενη βδομάδα, ο Ευ. Βενιζέλος αναμένεται να απευθύνει «ανοιχτό κάλεσμα» προς τα στελέχη που έχουν «αποστασιοποιηθεί» αλλά και τη ΔΗΜΑΡ, για «κοινό μέτωπο» στην αναπαλαίωση της σοσιαλδημοκρατίας
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog