..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ": Ο πολιτισμός της και η Χριστιανική της ευλάβεια.......



Ο χρυσαυγίτικος συρφετός, πλαισι­ωμένος από τον σκοταδισμό των παρα-θρησκευτικών οργανώσεων, διεκδικεί για τον εαυτό του να αποφασίζει ποιες θεατρικές παραστάσεις θα παίζονται στην Ελλάδα και ποιες από αυτές είναι «ευλαβικές» και ποιες είναι «βλάσφημες»...
Άλλωστε οι χρυσαυγίτες είναι άνθρωποι της... Τέχνης και επίσης είναι το βαθύτατα... χριστιανοί.
Απόδειξη: Ο χρυσαυγίτης βουλευτής «Καιάδας», κατά κόσμον Γεώργιος Γερμένης, συμμετέχει σε συγκρότημα μπλακ μέταλ. Πάρτε μια γεύση από το ρεπερτό­ριο του... ευλαβικού συγκροτήματος:

«Στα άδυτα της Κόλασης / Εκείνος κα­τοικεί στη φλόγα/Γελώντας στις αδύνα­μες ψυχές / Της χριστιανικής βρομιάς / Όλα χαλάζι Κύριε Σατανά / Ο Ιησούς μ@νί ορθάνοιχτο / Ευχαριστημένος με τον σταυρό του / Ο κ@λος της Παναγίας ανοιχτός / Να γ@αμιέται από το κέρατο του Σατανά».
Αυτά είναι τα... Χριστια­νόπουλα που θεωρούν «βλάσφημο» το «Corpus Cristi».

Ο άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυ­γής είναι ο Αρτεμης Ματθαιόπουλος. Είναι κι αυτός... καλλιτέχνης. Ως μπασί-στας του μουσικού συγκροτήματος Πο­γκρόμ, τραγουδάει το εξής ευλαβικό άσμα υπό τον τίτλο «Άουσβιτς»:
«Γ@μώ τον Βίζενταλ,
γ@μώ την Άν­να Φρανκ,
γ@μιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τα' αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω, αχ, το Άουσβιτς πόσο το αγα­πάω!
 Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφή­σω στο τείχος των Δακρύων θα 'ρθω να κατουρήσω. Juden Raus!
Καίγομαι στο Άουσβιτς...». (το αλιεύσαμε στο Ποντίκι 17/10/12)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog