..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ: Το μαζικότερο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.)

Γροθιά στη συγκυβέρνηση, έδωσε ο λαός της Βέροιας, με το μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ. Η  μεγαλύτερη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την τελευταία 10ετία στη Βέροια, έστειλε ένα μήνυμα στη εσωτερική και εξωτερική τρόικα : Φτάνει πια. Μέχρι εδώ. Δεν πάει άλλο με τα βάρβαρα μέτρα τους. Οι συγκεντρωμένοι απέδειξαν ότι τα μέτρα ούτε αναπόφευκτα είναι, αλλά ούτε και αναπότρεπτα. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, καταστηματάρχες της Βέροιας οι οποίοι έκλεισαν τα καταστήματά τους, συνταξιούχοι,οικοδόμοι, εργαζόμενοι των SYPER MARKET (ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ κ.α.) πυροσβέστες, καθηγητές, δάσκαλοι και  άλλοι εργαζόμενοι από άλλους κλάδους.
Επίσης στη συγκέντρωση συμμετείχαν ΝΥΝ και ΠΡΩΗΝ μέλη και στελέχη του ΚΚΕ.

Δια της απουσίας τους έλαμψαν οι κυβερνητικοί εργατοπατέρες του εργατικού κέντρου  Βέροιας, το οποίο ήταν ερμητικά κλειστό και κάλεσαν τους εργαζόμενους της Βέροιας να παρευρεθούν στη συγκέντρωση της .............ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!! 

Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τη μεγάλη συγκέντρωση στη Βέροια.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog