..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!!!!!! ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ......ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!!!!!!!


       ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!!!!!!!!! ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!!!!!!
   Σαφέστατες δεσμεύσεις, για την προώθηση των νέων βάρβαρων μέτρων του Μνημονίου, έχει δώσει προς κάθε κατεύθυνση η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, εξαπολύοντας ταυτόχρονα μαζί με τους άλλους εταίρους της Ευρωζώνης, ένα τρομοκρατικό μπαράζ εκβιασμών σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.
   Η έγκριση του νέου δανειακού πακέτου για την Ελλάδα ( 130 δις ευρώ από τα οποία ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ θα έλθει στην Ελλάδα για την πραγματική ανάπτυξη), αλλά και το «κούρεμα» των κρατικών ομολόγων( PSI), ήρθε μετά από τις νέες «πολιτικές δεσμεύσεις» της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν.
   Δεσμεύτηκαν ότι θα περάσουν νόμο, που θα κατοχυρώνουν τα δάνεια των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ , μέσα από το Σύνταγμα για την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης και μετά τις Εθνικές εκλογές.
   Λήφθηκαν αποφάσεις για την δημιουργία του « ειδικού λογαριασμού εξυπηρέτησης του χρέους» αλλά και της ενισχυμένης «κοινοτικής εποπτείας» με την εγκατάσταση τεχνοκρατών της Ε.Ε. μόνιμα στην Ελλάδα.
   Ο ειδικός λογαριασμός θα αφορά αποκλειστικά την εξυπηρέτηση των δόσεων για τα δάνεια.
   Αν και κυβερνητικές πηγές, για να χρυσώσουν το χάπι, σημείωναν ότι δεν θα μεταφέρονται στο λογαριασμό κρατικοί πόροι, οι Ευρωπαίοι άφησαν να εννοηθεί ότι ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ και τα ομόλογα από τους κρατικούς πόρους και, ότι θα περισσεύει θα ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
   Έλληνα ΞΥΠΝΑ. Μην περιμένεις τους 3000 Ευρωπαίους, που βγήκαν στους δρόμους , να σε σώσουν.


   Διώξε και τις τελευταίες αυταπάτες ότι κάτι θα γίνει.
   Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου.
   Σκοπός τους είναι, μακροπρόθεσμα, οι μισθοί και οι συντάξεις να φτάσουν στο χαμηλότερο επίπεδο των 250 με 300 ευρώ.
   ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ
Τ Ω Ρ Α



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog