..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ???? ΤΗΣ....Public Issue!!!!!


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ???? ΤΗΣ……. Public Issue!!!!!
     Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της  Public Issue, για την εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» εάν γινόταν εκλογές τα ποσοστά των κομμάτων θα ήταν:
Ν.Δ. 30,5%
ΠΑΣΟΚ 14%
ΔΗΜΑΡ 13,5%
Κ.Κ.Ε. 12,5
ΣΥΡΙΖΑ 12
ΛΑΟΣ 5,5%
Οικολόγοι-Πράσινοι 4%
ΔΗΣΥ 2,5%   και λοιπά κόμματα 5,5%
     Νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με τα αποτελέσματα των « στημένων»  δημοσκοπήσεων,  αυτών που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Ορισμένες φορές μας τρελαίνουν , μας βγάζουν από τα ρούχα μας, και μπαίνουμε στο δικό τους τρυπάκι
     Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, η Δημοκρατική Αριστερά, του Φώτη Κουβέλη, ανέβασε τα ποσοστά της, κατά 4% μόνο μέσα σε ένα μήνα και είναι πλέον τρίτο!!!! Κόμμα με 13,5%.
     Επειδή ήρθαμε από άλλον πλανήτη, άντε να τους πιστέψουμε. Ας μας δείξει όμως, το Αλαφουζέϊκο, μια συνάντηση του κ. Κουβέλη στην επαρχία, μια και την επισκέπτεται πολύ συχνά. Άντε, να μην πάρουμε την Αλεξάνδρεια την πόλη μου, που έχει, ΟΚΤΩ ( 8 ) ολόκληρους ψηφοφόρους. Ας μας δείξουν το Βόλο, τη Λάρισα, ή τη Θεσσαλονίκη.
     Ας μας δείξουν μια συγκέντρωση. Μια φωτογραφιούλα. Να δούμε το πλήθος. Εδώ στην επαρχία οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι συνεδρίασαν μέσα….. σε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ.
Αλλά ο κ. Αλαφούζος ξέρει που απευθύνεται. ΣΕ  ΒΛΑΚΕΣ.
Στη δε δημοφιλία, πρώτος ο Κουβέλης και δεύτερος ο Τσίπρας.
Και όλοι οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν.
       

1 σχόλιο:

  1. Εργολαβιες...
    Καταλαβες τωρα..Γιατι δεν τον αφησανε τον Κουβελη να...Συμμετασχει;;;
    Επειδη..Δεν το ηθελε...!!!
    Με το ζορι θα τον..Σερνανε...!!
    Και με τον τηλεφωνικο θαλαμο...Μαζι...!!

    Δεστε και σεις του ΣΥΝ...
    Τι παιζει...
    Μην κανετε τους ανηξερους...!!
    Το φαγατε και σεις στη...Μαπα το κολπο...
    Πριν τις εκλογες...
    Και μετα...
    Κανατε συγκεντρωση...Στο Συνταγμα...!!!
    Και ειχα...Ερθει...
    Και σας ειδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog