Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ράνια Αντωνοπούλου: Είμαι ένα φτωχαδάκι με 498.430 δολάρια εισόδημα γι' αυτό και πήρα το ενοίκιο των 1.000 ευρώ.

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Δημήτρης Παπαδημητρίου

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου λαμβάνει επίδομα ενοικίου. Δριμύτατη ήταν η αντίδραση εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, ενώ τη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν με δηλώσεις τους και κυβερνητικοί βουλευτές, καθώς η Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, Υπουργός, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ -> Ίλιγγος από το πόθεν έσχες Παπαδημητρίου - Αντωνοπούλου 

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη μιλήσει με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και θεωρεί πως δεν έπρεπε να γίνει χρήση της συγκεκριμένης διάταξης από την κ. Αντωνοπούλου. Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

enikos.gr

Δηλώνει κάτοικος της... Νέας Υόρκης

Το θέμα έφερε στο φως δημοσιότητας ο Ελεύθερος Τύπος, που ανέφερε ότι η κ. Αντωνοπούλου- η οποία είναι και εξωκοινοβουλευτική υπουργός- λαμβάνει 1.000 ευρώ το μήνα από το κράτος ως έξοδα ενοικίου. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η απόφαση για την κάλυψη ενοικίου της εξωκοινοβουλευτικής υπουργού υπογράφεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου όπου η ίδια προΐσταται.

Επίσης, η εφημερίδα "Παραπολιτικά" σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι τα τελευταία δυόµισι χρόνια, η κ. Αντωνοπούλου έχει λάβει συνολικά 29.000 ευρώ από το ελληνικό ∆ηµόσιο ως επίδοµα ενοικίου για το διαµέρισµα στο οποίο διαµένει στο Κολωνάκι µε µια απλή δήλωση στο υπουργείο Εργασίας, η οποία αναφέρει ότι είναι µόνιµη κάτοικος ΗΠΑ και ότι δεν έχει κατάλληλη προς διαµονή κατοικία στον Νοµό Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου