Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ


Με το σύνθημα «Οι μαχητές του Γράμμου δεν λύγισαν ποτέ, δόξα και τιμή στο ΔΣΕ» υποδέχτηκαν τους εν ζωή μαχητές του ΔΣΕ στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι εκατοντάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες όλων των ηλικιών στην εκδήλωση που διοργανώνει αυτή την ώρα η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ.

«Ας λυσσομανάει η αστική τάξη, δεν μπορεί να ανατρέψει την πορεία της κοινωνικής εξέλιξης. Υπερασπίζεται ένα σάπιο και ξεπερασμένο σύστημα με τη δύναμη της βίας και του ψέματος. Την προοπτική του μέλλοντος την καθορίζει η εργατική τάξη. Δόξα και τιμή στο ΔΣΕ», είπε Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κλείνοντας την ομιλία του.

Ακολουθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων τράβηξε η έκθεση με ντοκουμέντα από το Αρχείο του ΚΚΕ, σχετικά με την ηρωική δράση του ΔΣΕ στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.Στην εκδήλωση παρευρίσκονται αντιπροσωπίες Ειρήνης Ελλάδας-Τουρκίας-Κύπρου που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της έβδομης τριμερούς συνάντησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου