Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Η ''ξεφτίλα"" του ....Αλέξις!!!!!


Και «ξεφτίλα» να το πεις μοιάζει λίγο, αφού καμιά φορά κι οι λέξεις ωχριούν μπρος στο θράσος τους. 

Την Κυριακή, ο Αλ. Τσίπρας, στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού για τον ταξικό χαρακτήρα της πολιτικής του, εμφανιζόταν στην Καισαριανή να υπερασπίζεται αγώνες του λαού μας, μια χυδαία προσπάθεια να παρουσιάσει την πολιτική της κυβέρνησής του σαν δικαίωση και συνέχεια των αγωνιστικών παραδόσεων που έχει το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα, με πρωτοπορία το ΚΚΕ. 

Μία μόλις μέρα μετά, προχτές, συναντιόταν στο Μαξίμου με τον ανώτατο διοικητή των Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης και Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, Αμερικανό στρατηγό Κ. Σκαπαρότι. Συνάντηση όπου, επισήμως, «συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις σε θέματα ασφαλείας, ο ρόλος του ΝΑΤΟ, καθώς και η συμβολή του στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Παράλληλα, τονίστηκε η συμβολή της Ελλάδας στη σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, με προσήλωση στις αρχές του διεθνούς δικαίου». 

Χωρίς ίχνος ντροπής, πραγματικά αδίστακτοι, ξεπλένουν το ΝΑΤΟ και τα εγκλήματά του, δηλώνουν έτοιμοι να συμβάλουν στην επιβολή του «δικαίου» του, κοτσάροντας από δίπλα μια σημαία του ΕΑΜ, ένα ΦΕΚ και δυο τσιτάτα, για να στοιχίσουν το λαό στα σχέδια του κεφαλαίου και τις λυκοσυμμαχίες του. Αμ, δε...


άρθρο από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου