Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Γιώργος Καρατζαφέρης: Δημιουργούμε τον "ΣΥΡΙΖΑ" της..... δεξιάς!!!!!!!!!


Επιταχύνονται οι διεργασίες για τη δημιουργία κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καραταζαφέρης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι θα συσταθεί ένας «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς» που θα έχει συνιστώσες.

«Το ρόλο του "playmaker" τον έχει αναλάβει ο Τ. Μπαλτάκος και εν συνεχεία θα υπάρξουν ανακοινώσεις, όπως επιβάλλεται. Τώρα είναι ένας κύκλος διαβουλεύσεων», είπε.

Η συγκέντρωση του ΛΑΟΣ, που διοργάνωσε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Καρατζαφέρης, επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Τ. Μπαλτάκος, ο Π. Ψωμιάδης και η Στ. Ξουλίδου.

Ποιοι θα συμμετάσχουν 

Το επικρατέστερο σενάριο για το όνομα του νέου κόμματος είναι το «ΕΘΝ.Ο.Σ.», από το «Εθνικός Ορθόδοξος Συναγερμός» και θα έχει έντονη αντιμνημονιακή και ευρωσκεπτικιστική ρητορεία. Η ίδρυση του κόμματος τοποθετείται τέλη Μάρτη με αρχές Απρίλη και οπωσδήποτε πριν το συνέδριο της ΝΔ, που είναι προγραμματισμένο στα τέλη Απρίλη.

Όπως πιθανολογείται, πρόεδρος του νέου κόμματος θα είναι ο Γ. Καρατζαφέρης και γενικός γραμματέας ο Τ. Μπαλτάκος. 

Στο νέο σχήμα ακούγεται ότι θα δηλώσουν στήριξη ο Π. Ψωμιάδης, ο Ν. Νικολόπουλος, η Στ. Ξουλίδου και ο Β. Καπερνάρος, ενώ έχουν γίνει κρούσεις στον Β. Πολύδωρα, τον Χρ. Ζώη και τον Φ. Κρανιδιώτη, που διαγράφτηκε πρόσφατα από τη ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου