Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο Θανάσης Παφίλης στον REAL FM. {Audio}.Εμείς δεν λέμε έξω από την ευρωζώνη. Εμείς λέμε έξοδο από την ΕΕ.


Να βγάλουν ο λαός και οι εργαζόμενοι πολιτικά συμπεράσματα για την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και της ΕΕ, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Real FM» το πρωί της Πέμπτης 21 Μάη 2015. 

Υπογράμμισε ότι η συγκυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις ουσιαστικά προσπαθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τους επιχειρηματικούς ομίλους, και τίποτα το θετικό δεν θα περιλαμβάνει η νέα συμφωνία για τον λαό. Υπενθύμισε ότι ενιαία η συγκυβέρνηση εγκατέλειψε τις υποσχέσεις που είχε δώσει προεκλογικά, και τώρα τις παραπέμπει σε βάθος τετραετίας.

Για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης -εάν το κάνει- είναι να καταστήσει τον λαό συνένοχο στα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Ο διαπραγματευτής άλλαξε, όχι όμως και τα μέτρα, υπογράμμισε ο Θανάσης Παφίλης, και επεσήμανε ότι για τον λαό ένας δρόμος υπάρχει: Να βγει στον δρόμο, να αγωνιστεί, να ακολουθήσει το ΚΚΕ για την ανατροπή συνολικά της κατάστασης, σε κατεύθυνση ρήξης με την ΕΕ και το κεφάλαιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου