Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μανώλης Γλέζος: Ο αντικομμουνισμός του καλά ......κρατεί!!!!!!



Ο 93χρονος γεράκος, Μανώλης Γλέζος, λόγο ηλικίας, δεν θυμάται ποιος ήταν ο Νίκος Ζαχαριάδης;;;;;;;;;

 Βγήκε χτες το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι η ομιλία Τσίπρα για την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης είναι σαν το γράμμα του Ζαχαριάδη του 1940, που καλούσε το λαό σε πάλη κατά της φασιστικής εισβολής. Φαίνεται πως δεν έχουν πλέον «ούτε ιερό ούτε όσιο». 
Οταν οι φανατικοί πολέμιοι του Ζαχαριάδη, όπως ο Μ. Γλέζος, τον επικαλούνται για να καμουφλάρουν την πολιτική των μονοπωλίων, τα οποία υπηρετούν σε Ελλάδα και ΕΕ, φτιάχνοντας άλλοθι για αυτή τους την αντιλαϊκή στρατηγική, δείχνουν πως πράγματι δεν έχουν κανένα δισταγμό να «σκοτώσουν και την Ιστορία», για να υποτάξουν το λαό.

 Ο Μανώλης Γλέζος, αυτός που θεωρείται ήρωας της Εθνικής Αντίστασης επειδή κατέβασε την γερμανική σημαία από την ακρόπολη, ενώ χιλιάδες κομμουνιστές εκτελούνταν από τούς φασίστες, αυτός ο "αριστερός" που συνεργάστηκε και εκλέχτηκε εκλέχτηκε βουλευτής με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ένας από τους πιο φανατικούς εχθρούς του Ν. Ζαχαριάδη, σταθερός αντικομμουνιστής, οπορτουνιστής, αναθεωρητής, και αναχωρητής του μαρξισμού -λενινισμού, και εχθρός του ΚΚΕ. 


 Εκφρασμένος <<μαρκικός >> στα εσωκομματικά  του ΚΚΕ στις πιο δύσκολες στιγμές του κομμουνιστικού κινήματος στην Ελλάδα, συνυπεύθυνος για την διάλυση των κομματικών οργανώσεων, και την ένταξη τους στην ΕΔΑ, υποστηρικτής της διασπαστικής ομάδας του λεγόμενου Κκ εσωτερικού το 1968, κατανοώντας το κύρος και την εμβέλεια της προσωπικότητας του Ν. Ζαχαριάδη, προσπαθεί να κλέψει κύρος και ιστορικότητα, για έναν κεϋνσιανιστή διαχειριστή και σωτήρα της καπιταλιστικής οικονομίας Τσίπρα ....

 Μια λέξη  μας έρχεται στο μυαλό.

 Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου