Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

MEGA: Πανελλαδική δημοσκόπηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Σε δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του MEGA έδειξε τον Στουρνάρα τον πιο δημοφιλή Υπουργό Οικονομικών.

Τρελαμένοι και χαρούμενοι οι κάτοικοι της χώρας που λέγεται σήμερα Ελλάδα, μετά το «φιλολαϊκό» πακέτο μέτρων του Υπουργου Οικονομικών γυρίζει με αφίσα στο στήθος και με την φωτογραφία του Στουρνάρα.
Διαδήλωση έξω από φούρνους σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, ο κόσμος με κεντρικό συνθήματα, Στουρνάρας και ξερό ψωμί, δήλωνε την αγάπη του στον δημοφιλέστερο Υπουργό Οικονομικών όλων των εποχών.
Στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βέροιας- ΑΕΚ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μετά το σύνθημα Λίνεν γ@μ@ την Μέρκελ την πουτ@ν@,  ενώθηκαν με τους φιλάθλους της Βέροιας και ως ένα σώμα και μια ψυχή με δάκρυα στα μάτια, για δύο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, ούρλιαζαν Στουρνάρας και τα μυαλά στα κάγκελα. Στουρνάρα πήδα-πήδα την Ελλάδα την πουτ@ν@.

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 1342 συνταξιούχοι του ΙΚΑ πριν την δημοσκόπηση του MEGA πήγαν στον Ασφαλιστικό τους φορέα και παρέδωσαν τις συντάξεις τους αλλά και πληρεξούσιο να μην τους καταβληθούν για το επόμενο εξάμηνο οι συντάξεις, σε ένδειξη χαράς που έχουν στο τιμόνι του υπουργείου τον Στουρνάρα.
Οι κάτοικοι της Μπανανίας περιμένουν ακόμη ένα πακέτο μέτρων από τον αγαπημένο  Υπουργό του MEGA για να τον χρίσουν Πρωθυπουργό άνευ εκλογών.
Μετά από αυτές και τις άλλες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν ας μας πληροφορήσουν οι αγαπημένοι μας δημοσιογράφοι του MEGA, (Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψης), η δημοσκόπηση που έγινε?????
 Στις Βρυξέλλες ??????? Εκεί σίγουρα είναι ο πιο δημοφιλής Υπουργός Οικονομικών.
Αϊ σιχτίρ παπαγαλάκια!!!!!!!!!!!!!!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου