Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Η "Αριστερή" εξαπάτηση

Πρώτο βιολί στην ορχήστρα της παραπλάνησης εμφανίζεται και ο Φ. Κουβέλης,ο οποίος καλλιεργεί ψευδαισθήσεις και εμπαίζει ξεδιάντροπα το λαό, πουλώντας το παραμύθι της δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης με την τρόικα, την οποία ενοχοποιεί για τα μέτρα σε βάρος «των οικονομικά ασθενέστερων».

«Δεν έχει κλείσει τίποτε οριστικά. Οσοι βιάστηκαν να πουν ότι τα μέτρα έχουν αποφασιστεί, έχουν κάνει λάθος. Συνεχίζεται, όμως, η διαπραγμάτευση. Η τρόικα πρέπει να σταματήσει να επιτίθεται στην ελληνική κοινωνία. Πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η κοινωνία έχει συγκεκριμένες αντοχές, όπως και η λειτουργία αυτής της κοινωνίας έχει τα όριά της», δήλωσε ανερυθρίαστα, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.
Οι αντιδικίες των κυβερνητικών συνεταίρων δεν έχουν σχέση ούτε με την αγριότητα, ούτε με το στόχο των μέτρων. Αυτά είναι συναποφασισμένα και σε κεντρικό επίπεδο με την ΕΕ. Εχει σχέση με το ποιος θα έχει το μικρότερο κόστος και πώς θα ελέγξουν τις λαϊκές αντιδράσεις, ώστε να μη γίνουν πραγματικά επικίνδυνες για την πολιτική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου