Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ .....ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ !!!!!!!!!!






             ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!!!!!!
    Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες λαού πλημμύριζαν τους δρόμους και τις πλατείες όλης της Χώρας και όρθωσαν ανάστημα στην τρομοκρατία, που σπέρνουν η πλουτοκρατία και τα κόμματά τους από τη μια και από την άλλη, οι βο(υ)λευτές του κοινοβουλίου ( αυτοί που ψήφιζαν το νέο μνημόνιο), ως άβουλα όντα, ως ασπόνδυλα,  δεν έχουν συναισθανθεί την ευθύνη τους, απέναντι στο λαό που τους εξέλεξε ως αντιπροσώπους του, αλλά και απέναντι στις υπόλοιπες γενιές, αφού δεν καταψήφισαν όλες εκείνες τις διατάξεις, που καταργούν θεσμούς και στοιχειώδη εργατικά δικαιώματα, αφήνοντας τους εργαζόμενους ανυπεράσπιστους στην εργοδοτική αυθαιρεσία, ισοπεδώνοντας μισθούς και συντάξεις.
    Το νέο Μνημόνιο που ψηφίστηκε την Κυριακή 12-02-2012- πένθιμη ημέρα για τον εργαζόμενο λαό και συνταξιούχο- αφαιρεί τεράστιους πόρους και εισοδήματα από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και την οικονομία, ενώ ταυτόχρονα διευρύνει την ύφεση και εκτοξεύει την ανεργία και το χρέος, εντείνοντας τα αδιέξοδα της κοινωνίας και της οικονομίας. Δεν δίνει καμιά λύση για τους πολίτες και τη χώρα παρά μόνο για τα συμφέροντα των δανειστών, των τραπεζιτών και των μεγαλοεργοδοτών.
    Τα παραμύθια τελείωσαν. Οι μάσκες έπεσαν. Ακόμη και οι τελευταίοι αφελείς Έλληνες,(εκτός από τους βουλευτές που ψήφισαν και βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία), που νόμιζαν ότι η  κυβέρνηση, η τρόικα και το ΔΝΤ, έχουν έλθει εδώ για να διορθώσουν το υπερβολικό δημόσιο χρέος, έχουν αντιληφθεί πλέον ότι εντελώς άλλη είναι η αποστολή τους. ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτή είναι η αποστολή που τους ανέθεσαν τα αφεντικά τους και την εκτελούν με εξαιρετική επιτυχία.
    Κατάφεραν οι βουλευτές που ψήφισαν να μας γυρίσουν 100 χρόνια πίσω. Δεν ακούσανε τις φωνές των ομοϊδεατών τους βουλευτών μέσα στο κοινοβούλιο; Δεν ακούσανε τις φωνές μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο που όλοι σχεδόν φωνάζουν και λένε ότι τα μέτρα που επιβάλλουν στην Ελλάδα είναι απάνθρωπα και δεν οδηγούν πουθενά;
    Δεν ακούνε τη φωνή του λαού που όλο και περισσότερο γίνεται οργή, αλλά ακούνε τον «αποτυχημένο» Παπανδρέου, τον Τραπεζίτη Παπαδήμο και τον νέο κωλοτούμπα Σαμαρά. Τους συμβούλους και τους παρατρεχάμενους των αρχηγών τους που εισηγούνται λάθος μέτρα και πολιτικές και που πάλι δυστυχώς τις στηρίζουν και ψηφίζουν.
    Ξεχνάνε ότι έρχονται εκλογές. Τον Μάρτιο ή τον Ιούνιο ή στη χειρότερη περίπτωση για το λαό το 2013. Πάντως θα γίνουν. Με τι μούτρα θα βγουν να μιλήσουν; Με τι επιχειρήματα θα ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού; Έχουν την συναίσθηση σε ποιόν θα απευθυνθούν;  Θα απευθυνθούν



    Σε ένα λαό ΦΤΩΧΩΝ και ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ
    Σε ένα λαό ΑΣΤΕΓΩΝ και των ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ.
    Σε ένα λαό ΑΝΕΡΓΩΝ και των ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ.
migmoth.jpg (49483 bytes)

   Σε ένα λαό που δεν του κλέψανε μόνο το μισθό και την σύνταξη, για να τα δώσουν στους τραπεζίτες,
 αλλά και το  Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ο   ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ . ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ!!!!!  ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ !!!!!!!!

            
  

2 σχόλια:

  1. νομίζεις, Χρήστο μου, πως τους ενδιαφέρει; πως κάτι απ' όλα, όσα αναφέρεις, τους αγγίζει;
    ποτέ δεν τους ενδιέφερε τίποτε άλλο πέραν της τσέπης τους και της αρρωστημένης φιλοδοξίας τους.
    ήθελα να ήξερα ,οι ύαινες δεν χορταίνουν ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο αίμα και να ρουφήξουν τα vabir δεν ξεδιψούν. Είναι αχόρταγοι

      Διαγραφή