..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Η Λιάνα Κανέλλη στον ΣΚΑΙ : Εγκληματικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων για τις πυρκαγιές


Τις εγκληματικές ευθύνες, αλλά και την υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και των κομμάτων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσαν τα προηγούμενα χρόνια κατήγγειλε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Αυγούστου στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. 

Όσον αφορά τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τα αυθαίρετα, η Λ. Κανέλλη υπογράμμισε ότι είναι μια απάτη γιατί χρησιμοποιεί παλαιότερη νομοθεσία και αποφάσεις και αφορά κυρίως σε αυτά για τα οποία έχουν ήδη βγει αποφάσεις κατεδάφισης. Δεν θα έπρεπε να απολογηθεί η κυβέρνηση γιατί περίμενε τρία χρόνια για να εφαρμόσει αυτό το πρωτόκολλο, διερωτήθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ. 

2 σχόλια:

  1. Mόνο το ΚΚΕ τα λέει στα ίσια και σταράτα!!! Και "έξω απ' τα δόντια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκληματικές και διαχρονικές οι ευθύνες του πολιτικού -υπηρετικού- προσωπικού που διαχειρίζεται τούτο το άθλιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της λεηλασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog