..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Η Αλεξάνδρα Μπαλού στον ΣΤΟΝ BLUESKY: Η Αχτσιόγλου να μην προκαλεί και να μην ειρωνεύεται τους εργαζόμενους.


Τα μόνα αντίμετρα του λαού είναι η οργάνωση του κινήματός του, να βάλει εμπόδια στα μέτρα και να ανοίξει προοπτική προς όφελός του, σημείωσε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στο «Blue Sky»


Τα μόνα αντίμετρα του λαού είναι η οργάνωση του κινήματός του, να βάλει εμπόδια στα μέτρα και να ανοίξει προοπτική προς όφελός του, σημείωσε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στο «Blue Sky».

Σχολίασε πως η συζήτηση για το χρέος θα συνοδεύεται από καινούρια μέτρα και οι αντιθέσεις μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας δεν είναι για την ευημερία των λαών, αλλά για την ευημερία των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Σημείωσε πως τα αντιλαϊκά μέτρα εφαρμόζονται σε όλη την ΕΕ με διαφορετικούς ρυθμούς και με τις πολεμικές συγκρούσεις έχουν κοινό παρανομαστή την απαίτηση να υπάρξει αύξηση της κερδοφορίας, δηλαδή πιο φτηνή εργασία και πιο μεγάλη εκμετάλλευση. Αυτό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά έκανε και η ΝΔ, σημείωσε η Αλεξάνδρα Μπαλού.

Πρόσθεσε πως για την ασκούμενη πολιτική ποιούν την νήσσαν και με τους τσακωμούς τους πετούν την μπάλα στην εξέδρα για να κρύψουν τη συμφωνία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog