..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Πως αποκαλούσε, ο Πάνος Καμμένος στο MEGA, τα Σκόπια;;;;;;;;;


Το βίντεο έχει ανέβει από το κανάλι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο youtube

Σάλο προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον Πάνο Καμμένο να αποκαλεί και εκείνος τα Σκόπια Μακεδονία σε μία συνέντευξή του στο Mega, ένα βίντεο μάλιστα που έχουν ανεβάσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο κανάλι τους στο youtube στις 25 Ιανουαρίου του 2016.

Στο βίντεο αυτό ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη πως στηρίζει μία σύνθετη ονομασία για τη "Μακεδονία", εννοώντας τα Σκόπια.

Η αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην κυβερνητική κρίση που προέκυψε μετά το ατόπημα του κ. Μουζάλα να αναφερθεί στα Σκόπια ως Μακεδονία και την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα έδειξε πως για το συγκεκριμένο θέμα είναι ανυποχώρητος, την ώρα που το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ στήνουν ανάχωμα υποστήριξης προς το πρόσωπο του κ. Μουζάλα, προκειμένου να μην απομακρυνθεί από την κυβέρνηση. Τώρα βέβαια μετά την αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο ουδείς γνωρίζει ποιά μπορεί να είναι η αντίδραση του Πάνου Καμμένου.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο στο 28:24 του βίντεο



365 Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog