..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Π. Καμμένος: Να παραιτηθεί ο Μουζάλας. Οχι λέει ο Παπαδημούλης


Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ζήτησε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος, με μήνυμά του στο Twitter αργά το βράδυ της Τρίτης επειδή χρησιμοποίησε τον όρο «Μακεδονία», αναφερόμενος στη γείτονα ΠΓΔΜ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για οργανώσεις που «δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς εθελοντές, αλληλέγγυους και τις ΜΚΟ που βοηθάνε στην Ειδομένη, και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία...».

Η αναφορά του Γ. Μουζάλα προκάλεσε την αντίδραση των ΑΝΕΛ. 

«Δεν αρκεί η συγγνώμη του Γ. Μουζάλα, ζητώ την παραίτηση του», έγραψε ο Π. Καμμένος, σχολιάζοντας τη διορθωτική δήλωση στην οποία προέβη αργότερα ο Γ. Μουζάλας αναφέροντας: «Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ».

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η αναταραχή για το λάθος του Μουζάλα είναι υπερβολική».  

«Τώρα είναι η ώρα συσπείρωσης και μάχης για το Προσφυγικό και την Οικονομία. Όχι για παραιτήσεις. Η αναταραχή για το λάθος του Μουζάλα, είναι υπερβολική».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog