..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ολα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ ......βολεύονται!!!!!!


Ο  πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαχαίρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του achaianews.gr, αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος στο Υπουργείο Υποδομών στο πλευρό του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη αλλά και στο πλευρό του γενικού γραμματέα υποδομών Γιώργου Δέδε. 

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μαχαίρας είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως «τεχνικός σύμβουλος  για την υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών για έργα αρμοδιότητάς της σχετικά με την διαχείριση τροποποιήσεων των στοιχείων των συμβάσεων  την διαχείριση των απαιτήσεων των αναδόχων και λοιπών θεμάτων».

 Επίσης πληροφορίες λένε πως πρόκειται για προσωπική επιλογή του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Μαχαίρας έχει και την στήριξη του γενικού γραμματέα υποδομών, αφού τους τρεις  άνδρες τους συνδέουν εδώ και χρόνια κοινοί αγώνες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ανεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog