..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η Αλεξάνδρα Μπαλού στο κανάλι 1: Η κυβέρνηση είπε, ότι δεν θέλει καμία ρήξη με την ΕΕ {AUDIO}


Τις εξελίξεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχολίασε σε τηλεφωνική της παρέμβαση στο ραδιόφωνο «Κανάλι 1» του Πειραιά την Τετάρτη το πρωί η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ.
Οπως τόνισε, η διαπραγμάτευση δεν αφορά στα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλά ντόπια και διεθνή επιχειρηματικά συμφέροντα που επιδιώκουν να εξυπηρετηθούν καλύτερα με διαφορετικό μείγμα πολιτικής, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πραγματική ρήξη με την ΕΕ σημαίνει σύγκρουση με τον ίδιο τον χαρακτήρα και τους νόμους της.

Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους να μη συμβιβαστούν με τα ψίχουλα, και να οργανώσουν την πάλη τους έτσι ώστε όχι μόνο να μην περάσουν νέα μέτρα, αλλά να διεκδικήσουν την ανάκτηση των απωλειών τους βάζοντας πλώρη για μία άλλη εξουσία, εμπιστευόμενοι το ΚΚΕ.



902.gr

2 σχόλια:

  1. Το οπιο του λαου το ξεχναμε;καλα τα κομματα εκμεταλευονται το θρησκευτικο συναισθημα του λαου αλλα αυτος ο λαος ειναι αμοιρος ευθυνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οπιο του λαου το ξεχναμε;καλα τα κομματα εκμεταλευονται το θρησκευτικο συναισθημα του λαου αλλα αυτος ο λαος ειναι αμοιρος ευθυνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog