..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

. Φώτης Κουβέλης: Να προχωρήσει με ταχύτητα η λίστα μεταρρυθμίσεων!!!!!


Στήριξη στα παζάρια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους εταίρους της και στις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις που έχει καταρτίσει εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι θα πρέπει να κινηθεί με «εξαιρετική ταχύτητα» η λίστα των μεταρρυθμίσεων. «Στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στο προσεχές Eurogroup» είπε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε ότι οι προτάσεις δεν πρέπει να έχουν υφεσιακό χαρακτήρα. Με στόχο να διασφαλιστεί η κερδοφορία των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων ζήτησε από τους εταίρους να αντιληφθούν τη σημασία που έχει η αναγκαία ρευστότητα και η ανάπτυξη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αρνήθηκε ότι συζήτησε κάποιου είδους συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα.

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog